grafisch ontwerp & vormgeving | DTP & prepress | illustratie | webdesign & content publishing

Professionele en betaalbare websites voor starters

Een maatwerk website met een uniek en origineel ontwerp in de grafische huisstijl van uw bedrijf is geen kleine investering. We praten algauw over bedragen van rond de 1200 tot 1800 euro of misschien wel hoger. Voor een professionele website op maat zijn deze prijzen vrij normaal: een goede website is namelijk niet zomaar in een paar uurtjes ontworpen én gerealiseerd.

Als kleine ondernemer (of starter) kan zo’n investering in een keer doen een flinke hap zijn uit uw beschikbare budget. Zou een betalingsregeling waarbij u niet direct alles in een keer hoeft de betalen dan niet een stuk gemakkelijker en toegankelijker zijn? Het langer uitstellen van een professionele website laten maken, hoeft dan ook niet meer. Daarnaast houdt u vast nog budget over voor andere belangrijke bedrijfsinvesteringen!

Drop Alive Creative Studio ontwerpt en realiseert al een basis website op maat vanaf €850,- (excl. BTW). U betaalt bij aanvang een kleine aanbetaling van €350,-. Daarna betaalt u 10 maanden lang slechts €50,-  per maand. Ideaal voor kleine ondernemers of starters die zich op online-gebied zo snel mogelijk professioneel willen neer zetten.

Lees meer over:

Interesse? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek…

Inprintbare flyer 'Online applaus' voor Spurt
Mobiele contactpagina 'Paans' voor smartphones
Promotiematerialen Open Coffee in the Evening
Nieuwe website voor VOS (Vijfheerenlanden Ondernemen Samen)

Kan ik u ergens mee van dienst zijn?