grafisch ontwerp & vormgeving | DTP & prepress | illustratie | webdesign & content publishing

Vraag & antwoord

Ik heb een prachtig ontwerp voor een logo, flyer, brochure of website voor mijn bedrijf. Verkoop ik mijn dienst/product nu beter? Krijg ik nu meer klanten?
Een grafisch ontwerp is geen garantie voor succes, maar kan hierop wel van grote invloed zijn. Succes hangt in de kern af van de inhoud van het product of dienst zelf en de manier waarop u inspeelt op de vraag van een potentiele klant. Een grafisch ontwerp heeft als doel de uitstraling, boodschap en gedachtegang achter het product of dienst te versterken en visueel aantrekkelijk te maken, zodat men geïnteresseerd raakt.

Drukt Drop Alive de grafische uitingen zelf?
Nee. Drop Alive is geen drukkerij. Drop Alive bezit druktechnische kennis en bereidt grafische uitingen voor op druk- of printwerk (DTP).

Ik heb (sfeer)beelden nodig voor gebruik in mijn brochure of flyer. Maakt Drop Alive ook foto’s?
Drop Alive kan best mooie plaatjes schieten met een fotocamera, maar zet zichzelf niet neer als een professioneel fotograaf. Daarentegen kan Drop Alive putten uit een uitgebreid stockfoto-archief. Indien wenselijk kunnen hierin rechtenvrije beelden worden opgezocht en worden gebruikt. Logischerwijs zijn daar wel financiele vergoedingen aan verbonden. Wilt u fotomateriaal met meer een (bedrijfs)persoonlijk tintje? Huur dan een professioneel fotograaf in. Drop Alive heeft connecties op het gebied van professionele fotografie.

Schrijft Drop Alive ook teksten voor bijvoorbeeld een flyer of een brochure?
Drop Alive schrijft zelf geen teksten. Wel heeft Drop Alive tekstschrijvers en communicatieadviseurs in zijn netwerk die op dit gebied wat voor u kunnen betekenen.

Kan Drop Alive ook websites bouwen?
Naast het visueel ontwerpen van een website, kan Drop Alive ook een website bouwen. Een website ontwerp kan worden gerealiseerd naar een werkende website met een CMS (Content Management System). Bij (grotere) websiteprojecten waarbij meer gespecialiseerde kennis nodig is, besteedt Drop Alive de technische bouw (webdevelopment en programmeren) uit aan vakexperts op dit gebied. Drop Alive heeft hiervoor een aantal goede connecties.

Waarom zou ik voor Drop Alive Creative Studio moeten kiezen in plaats van voor een ander?
Drop Alive heeft een creatieve geest, druktechnische kennis en ervaring. Daarnaast zet Drop Alive zich voor ieder project 100% in en denkt met u mee. Als dit hetgeen is dat u zoekt, waarom zou u dan verder zoeken? ;-)

Staat uw vraag hier niet bij? Neem contact op!

Website Gebroeders Middag
Promotiematerialen Open Coffee in the Evening
Logo MKB webcare
Website Woudstra Groen

Kan ik u ergens mee van dienst zijn?