grafisch ontwerp & vormgeving | DTP & prepress | illustratie | webdesign & content publishing

Het bedrijf

Drop Alive Creative Studio staat sinds 14 september 2009 ingeschreven als eenmanszaak bij de Kamer van Koophandel. Onder de bedrijfsnaam Drop Alive Creative Studio biedt Pascal Usmany zijn diensten aan op het gebied van grafisch ontwerp & vormgeving, DTP, webdesign en illustratie.

Filosofie en missie

Communiceren doen we allemaal. De een gebruikt gebaren, de ander muziek en weer een ander beeld en tekst. Uiteindelijk is de doelstelling van al deze communicatievormen identiek: u  wilt dat uw boodschap gehoord, gezien of gelezen wordt. Daarnaast moet die boodschap leiden tot actie of tot denken van uw doelgroep.

Bij dergelijke vormen van communicatie, met name bij drukwerk of websites, hoort ook een onderscheidend ‘uiterlijk’ of ‘verpakking’, want daarmee kunt u interesse wekken bij uw klanten. Communicatie moet als het ware worden ‘gelanceerd’ om onder de aandacht te komen.

Wat omhoog gaat, komt ook weer een keer naar beneden. Net als dat iemand die skydived niet moet vergeten een parachute mee te brengen, zo heeft een gedrukte of online communicatie-uiting ook een ‘parachute’ nodig. Namelijk eentje die er mede voor zorgt dat de boodschap onder de aandacht wordt gebracht en beter nog: blijft hangen!

De missie van Drop Alive is dan ook om er mede voor te zorgen dat u als ondernemer gezien wordt.

De parachute

Vanuit deze gedachtegang is Drop Alive Creative Studio ontstaan. Drop Alive biedt u een ‘parachute’ aan. Een stuk creativiteit waardoor uw communicatieboodschap voorzien wordt van een goed, passend en onderscheidend uiterlijk, zodat die opvalt en blijft hangen.

Drop Alive staat voor artistiek, experimenteel, durf, buiten de kaders denken, een tikkeltje eigenwijs, maar tegelijkertijd ook voor doeltreffend, doelbewust en na de ‘rit’ weer veilig met beide benen op de grond.

Website LV administraties
Schets / illustratie 'Kerstman'
Informatie brochure Artiflex
Prijskrant Harense Smid

Kan ik u ergens mee van dienst zijn?